Vårt team

Erika Åslin

CFO
erika.aslin(at)infranode.se
+46 76 76 76 76 4

Erika har over 20 års erfaring inden for økonomi og regnskab. Hun tiltrådte som CFO hos Infranode i 2019. Erika indledte sin karriere som statsautoriseret revisor i London og har siden da fået erfaring inden for virksomhedsfinansiering, finansiel rapportering, virksomhedsledelse, risikohåndtering, skattespørgsmål og juridisk strukturering.

Inden hun blev ansat hos Infranode, har Erika haft ledende økonomistillinger inden for investment banking, ejendomsforvaltning og lånestrukturering.

Mellem 2007 og 2013 var Erika ansat som finanschef hos JP Morgan i Sverige for at opbygge virksomhedens investment banking-aktiviteter i Stockholm, og hun havde ansvar for finansiel rapportering, HR, IT og virksomhedsledelse.

Erika har tidligere arbejdet som CFO hos Storskogen, der er et svensk investeringsselskab, og som finansdirektør hos Pelican Selfstorage, der er et nordisk ejendomsselskab, som ejes af Washington State Investment Board. Inden hun vendte hjem til Sverige var hun økonomi- og regnskabschef hos de Londonbaserede europæiske kreditspecialister MV Credit, hvor hun havde det overordnede ansvar for økonomiafdelingen.

Erika har været statsautoriseret revisor siden 2002 og har en bachelor (BSc (Hons)) i anvendt regnskabspraksis fra Oxford Brookes. Hun har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.