Vårt team

Joel Löfroth

Director, Country Lead Sweden
joel.lofroth(at)infranode.se
+46 72 540 7175

Joel er Investment Manager hos Infranode og har seks års erfaring med infrastrukturinvesteringer. Siden han blev ansat hos Infranode, har han deltaget i flere transaktioner på det nordiske infrastrukturområde, primært i transportsektoren og inden for regulerede energiressourcer.

Joels arbejde med transaktioner og forretningsetablering er primært rettet mod den nordiske transportsektor og regulerede selskaber, og han har midlertidigt ansvar for Infranodes danske aktiviteter.
Han var projektleder for investeringerne Yilport Sweden og Skånska Energi AB, og han var engageret i investeringen i Loiste Oy.
Joel er medlem af bestyrelserne for Yilport Sweden, Infranode Energi AB (Infranodes holdingselskab for Skånska Energi) og Varmalämmitys Oy.
Joel arbejdede tidligere med forretningsudvikling og M&A hos Ellevio (tidligere Fortum Distribution Sweden), hvor han var dybt involveret i virksomhedens refinansieringsproces og implementerede en ”bolt-on”-strategi. Inden han blev ansat hos Ellevio arbejdede Joel to år hos Royal Bank of Scotland, hvor han indgik i bankens Nordic Coverage-team.
Joel har en master i økonomi fra University of Warwick og en bachelor fra Åbo Akademi i Finland, og i sidstnævnte indgik der et udvekslingsår i USA. Mens hans læste, gennemførte Joel også to internships – det ene for en mindre aktieanalysevirksomhed i London og det andet som analytiker i en managementkonsulentvirksomhed i Shanghai. Han har svensk som modersmål, taler flydende engelsk og har grundlæggende kundskaber i finsk.