Vårt team

Julia Kosulko

Operations Manager
julia.kosulko(at)infranode.se
+46 70 639 8468

Julia arbejder som Operations Manager i Asset Management-teamet hos Infranode og har 9 års erfaring som handelskonsulent på energiområdet. Julia blev ansat hos Infranode i juni 2021.

Inden Julia begyndte hos Infranode, arbejdede hun hos Sweco og Pöyry (nu AFRY). Hendes kernekompetence er fjernvarme og energieffektivitet, men hun har arbejdet bredt med fornybar energiteknik. Inden for disse områder har Julia gennemført markedsanalyser og kommercielle analyser, udarbejdet forretningsplaner og kommercielle modeller samt foretaget kvalitative vurderinger og datastyrede analyser.

I de seneste seks år har Julia arbejdet som kommerciel konsulent og senere som kommercielt ansvarlig for due diligence-vurderinger af infrastrukturer for fusioner og virksomhedsovertagelser i Norden og Baltikum. Julias specialiteter er volumenestimater, prisstrategier, kontrakter og udbudsanalyser. Julia har haft ansvaret for analyseintegritet og en holistisk tilgang ved vurdering af aktuelle forretningsporteføljer samt udarbejdelse af evidensbaserede fremtidsprojekter og værdiforøgende initiativer.

Julia har en kandidatuddannelse i maskinteknik fra Kyiv University of Construction and Architecture med speciale i varme og ventilation. Julia har også en uddannelse på kandidatniveau fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm og Chalmers i Göteborg med fokus på strategiske vurderinger på energiområdet. Julia har også taget en række ekstrakurser inden for økonomi, kommunikation og ledelse.

Julias modersmål er ukrainsk, og hun taler ligeledes flydende engelsk, svensk og russisk.