Vårt team

Ulrika Hasselgren

Senior Advisor

Ulrika Hasselgren er Senior Advisor hos Infranode og medlem af Infranodes ESG-komite for at understøtte ansvarlig og effektiv anvendelse af bæredygtige metoder og processer i de forskellige dele af virksomheden.

Ulrika har årtiers erfaring og viden indenfor ansvarlige investeringer, ESG-forvaltning og ledelse. I 1999 stiftede hun Ethix og udviklede sammen med AP7 (den syvende AP-fond) en analysemodel og strategi for ansvarlige investeringer, der blev standarden i markedet.

I 2015 blev Ethix solgt til den amerikanske corporate governance-gigant ISS, hvor Ulrika blev en del af ledelsesteamet og arbejdede globalt, indtil hun i 2018 blev rekrutteret til Danske Bank i København som global chef for bæredygtige investeringer.

I dag er Ulrika chef for bæredygtighed og bestyrelsesmedlem i Coeli Group. Som erfaren bæredygtighedsekspert bidrager Ulrika til fortsat at udvikle de bæredygtighedsspørgsmål, der er så vigtige for Infranode og understøtter ambitionen om at være den åbenlyse, langsigtede og ansvarlige ejer af bæredygtig infrastruktur.