Vårt team

Carl-Emil Lindholm

Deputy CIO
carl-emil.lindholm(at)infranode.se
+46 70 566 57 36

Carl-Emil er Director med ansvar for Infranodes virksomhed i Sverige, og han har syv års erfaring med infrastrukturinvesteringer. Siden han blev ansat hos Infranode, har han deltaget i flere transaktioner inden for infrastrukturområdet både i Norden og Storbritannien. Han var projektansvarlig for investeringerne Akershus Energi Varme AS, Oslofjord Varme AS, Omsorgsbolig AS samt den oprindelige og efterfølgende investering i Eneo Navitas.

Sammen med Christian Doglia havde han ansvaret for transaktionen i forbindelse med AMF’s erhvervelse af Vattenfalls britiske vindmøllepark Ormonde, som var en handel til en værdi af 240 mio. pund. De hjalp også med kommerciel og juridisk rådgivning i forbindelse med AMF’s investering på 300 mio. pund i britiske Green Investment Banks Offshore Wind Fund.
Carl-Emil er medlem af bestyrelserne for Akershus Energi Varme AS, Omsorgsbolig Holding AS, Eneo Navitas AB og Infranode Energi AB (Infranodes holdingselskab Skånska Energi).

Det primære fokus for Carl-Emils transaktionsarbejde er Sverige.
Inden han blev ansat hos Infranode, arbejdede han i det statsejede Vattenfalls M&A-afdeling. Hos Vattenfall, hvor han begyndte, lige efter han havde taget sin eksamen, havde han flere forskellige stillinger i Asset Optimisation & Trading-divisionen i Stockholm og i produktionsdivisionen i Berlin, inden han blev ansat i M&A-afdelingen i Stockholm. Hos Vattenfall arbejdede han med både erhvervelse og salg inden for områderne distribution, varme og vandkraft samt hav- og landbaseret vindkraft.

Carl-Emil har en bachelor i økonomi, regnskab og økonomistyring og en master i økonomi fra Handelshögskolan i Stockholm. I studierne indgik der et udvekslingssemester ved Macquarie University i Sydney. Han har svensk som modersmål, taler flydende engelsk og har grundlæggende kundskaber i tysk.