Vårt team

Christian Doglia

Founding Partner and CEO
christian(at)infranode.se
+46 73 320 74 87

Christian er en af grundlæggerne af Infranode samt virksomhedens CEO. Som en af virksomhedens ledere er han involveret i alle aspekter af Infranodes aktiviteter – fra at anskaffe kapital til at skabe og gennemføre forretninger – samt at forvalte virksomhedens kapital.

Han har 17 års erfaring fra infrastruktursektoren og i alt 20 års international erfaring med kreditstrukturering, virksomhedsfinansiering og virksomhedsudvikling i en række europæiske jurisdiktioner.
Christian er medlem af bestyrelserne for Infranode, Yilport Sweden og Eneo Solutions samt observatør i bestyrelsen for Vasa Värme.

Inden Infranode blev grundlagt var Christian seniorrådgivere hos SEK (Svensk Exportkredit), hvor han evaluerede opbygningen af en infrastrukturfond med fokus på eksport – Svenska Export- och Infrastrukturfonden. Han har også været ansvarlig for virksomhedsudvikling og juridiske spørgsmål hos den svenske softwarevirksomhed IBS.
Inden han flyttede til Sverige, var han i 2009 og 2010 en af grundlæggerne af Arcadium Infrastructure, som var en satsning, der skulle lancere en langsigtet gældsfond med fokus på infrastruktur til en værdi af 2 mia. euro.
Mellem 2001 og 2009 havde Christian en ledende stilling i det europæiske infrastrukturteam hos kreditforsikringsselskabet FSA i London, hvor han var engageret i i flere banebrydende finansieringsløsninger inden for infrastruktur og den kommunale sektor. Ud over at lede FSA’s aktiviteter i Italien, deltog han i en række projektfinansieringstransaktioner i flere europæiske lande, bl.a. Storbritannien, Frankrig, Spanien og de nordiske lande.

Han indledte karrieren som kundeansvarlig i Global Financial Risk Practice-afdelingen på Willis Ltd.’s Londonkontor, hvor hans primære ansvarsområde var forvaltning af forsikrings- og genforsikringsløsninger, der var specifikt rettet mod italienske banker.

Han har en eksamen fra Bocconiuniversitetet i Milano, med speciale i finansielle markeder og institutioner. Han har senere læst ved Erasmusuniversitetet i Rotterdam og på London Business School. Han har italiensk som modersmål og taler flydende engelsk og slovensk. Derudover har han gode kundskaber i svensk og fransk.