Vårt team

Cornelia Böttiger

Communications Manager
cornelia.bottiger@infranode.se
+46 73 515 41 06

Cornelia har ansvaret for Infranodes interne og eksterne kommunikation med fokus på at opbygge og styrke virksomhedens anseelse. Hun har over 10 års erfaring med kommunikations- og varemærkearbejde, inklusive events og projektledelse, med en særlig orientering mod samfundsaktører og samfundskritiske spørgsmål.

Inden Cornelia blev ansat hos Infranode i 2023, arbejdede hun som Global Head of Communications hos sundhedsudbyderen Kry, hvor hun indgik i den udvidede ledelsesgruppe. Inden da arbejdede hun som kommunikationskonsulent hos et af Sveriges førende kommunikationsbureauer, Gullers Grupp. Hun har bl.a. erfaring med at drive store PR- og kommunikationsprojekter, arbejde med politikprocesser, kommunikation i finansieringsrunder samt krisekommunikation.

Cornelia har en international master i statskundskab og en bachelor i strategisk kommunikation. Hun har også erfaring fra søfart og har tidligere studeret virksomhedsøkonomi og fransk. Cornelia har skrevet begge sine specialer inden for emnet urban udvikling og bæredygtighed. Hun har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.