Vårt team

Evelina Radgren

Head of Investor Relations
evelina.radgren(at)infranode.se
+46 72 236 08 01

Evelina er ansvarlig for investorrelationer og fundraising hos Infranode. Hun har erfaring fra finansbranchen – både som Investment Associate hos Infranode og som Senior Associate i Grant Thorntons transaktionsrådgivningsgruppe.

Evelina begyndte hos Infranode som Investment Associate i 2019. Ud over fokusset på investorrelationer arbejder Evelina også aktivt med ESG-relaterede spørgsmål hos Infranode.

Evelina har en bachelor og master i regnskab, vurdering og økonomistyring fra Handelshögskolan i Stockholm. Hun har tilbragt et semester som udvekslingsstudent ved University of Texas i Austin, McCombs School of Business. Evelina indledte sin karriere med praktikpladser hos Investor og Carnegie Investment Bank i Stockholm sideløbende med sine studier. Hos Investor arbejdede Evelina med Investors portefølje med ikke-børsnoterede investeringer i Patricia Industries. Hos Carnegie arbejdede Evelina med såvel private som offentlige virksomheder. Evelina har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.