Vårt team

Johan Medin

Investment Director
johan.medin@infranode.se
+46 73 867 30 76

Johan er Investment Director og blev ansat hos Infranode i 2017. Han har i alt over fem års erfaring med at arbejde med M&A-transaktioner. Hos Infranode arbejder Johan primært med transaktioner inden for social infrastruktur, og han indgik i det team, som varetog erhvervelsen af Omsorgsbolig.

Han indgik også i teamet bag erhvervelsen af Oslofjord Varme. Ud over det transaktionsrelaterede arbejde er han også engageret i virksomhedens satsninger på at skabe forretninger inden for området social infrastruktur.

Inden Johan blev ansat hos Infranode, arbejdede han i tre år med Investment Banking hos Nordea i Stockholm, hvor han deltog i en række M&A-transaktioner og børsintroduktioner inden for forskellige brancher.

Johan har en master i økonomi og jura fra Handelshögskolan i Göteborg. I løbet af hans studietid arbejdede han deltid hos Sjätte AP-fonden i Göteborg og har også erfaring fra internships inden for Investment Banking hos Barclays i London samt Carnegie i Stockholm. Han har tilbragt et udvekslingssemester på Bocconiuniversitetet i Milano. Han har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.