Vårt team

Johan Tiselius

Head of Sustainability
johan.tiselius@infranode.se
+46 70 495 1648

Johan er Investment Manager hos Infranode og har har over fem års erfaring med M & A-transaktioner. Siden han blev ansat hos Infranode, har han deltaget i flere processer og transaktioner inden for det nordiske transaktionsområde.

Johan arbejder med transaktioner og forretningsskabende aktiviteter i Norden i et overordnet perspektiv og har ansvar for Infranodes ESG-relaterede aktiviteter.

Johan er suppleant i bestyrelsen for ElectriCity, som er en organisation, der holder til i Hammarby Sjöstad i Stockholm, og som har som mål at skabe det mest klimavenlige område i Sverige.

Inden Johan blev ansat hos Infranode, arbejdede han i Citigroups nordiske Investment Banking-afdeling, hvor han beskæftigede sig med svenske og internationale erhvervelser, frasalg og private placeringer inden for forskellige brancher.

Johan har en master i Finance and Strategic Management fra Copenhagen Business School med et udvekslingssemester på Singapore Management University. Han har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.