Vårt team

Karin Cakste

Group CFO
karin.cakste@infranode.se
+46 70 519 87 87

Karin er Group CFO for Infranode og har over 20 års erfaring fra forskellige chefposter inden for finans og private equity. Hun har de seneste år i stadig højere grad fokuseret på bæredygtige investeringer.

Karin blev ansat hos Infranode i 2023. Hun indgår i Infranodes ledelsesgruppe og ud over finansfunktionen fokuserer hun på at drive Infranodes vækstrejse samt støtte de øvrige forretningsfunktioner.

Inden Karin kom til Infranode, arbejdede hun inden for Private Equity som CFO hos Summa Equity, hvor hun indgik i ledelsesgruppen, opbyggede finansfunktionen og var CEO for den kontrollerede AIF-forvalter. Inden da var hun CFO hos Litorina. Hun har deltaget i finansiering hos såvel Summa Equity som Litorina.

Ud over erfaringerne fra Private Equity har Karin arbejdet hos PwC som både revisor og managementkonsulent, og hun har ligeledes været Finance Manager og CFO.

Karin har en MSc i Business Administration, med speciale i regnskab og finansiering fra Handelshøjskolen i Stockholm. Hun har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.