Vårt team

Martin Ekström

Head of Asset Management
martin.ekstrom(at)infranode.se
+46 73 079 34 14

Martin har mere end 20 års international erfaring i branchen. Martin tiltrådte som Head of Asset Management hos Infranode i efteråret 2020.

Inden han blev ansat hos Infranode, var han direktør i Nordic Capitals driftsteam, hvor han arbejdede sammen med porteføljevirksomhedernes ledelser for at opnå værdiskabelse og mindske risikoen på tværs af porteføljen. Derudover har Martin haft ledende stillinger i to af Nordic Capitals porteføljevirksomheder – som SVP Strategy and Business Development hos den globale metalproducent Luvata og senest som administrerende direktør for den skandinaviske modekæde Gina Tricot.

Martin indledte sin professionelle karriere i USA hos strategikonsulentvirksomheden Applied Value. Der var han ansat i 10 år og blev omsider chef for filialen i New York, hvor han varetog store kunders interesser i bil- og hvidevareindustrien.

Martin har en ph.d. i ingeniørvidenskab fra Stanford University, hvor han som ph.d.-studerende specialiserede sig i teknologiledelse i projektbaserede brancher.

Han har også en master i produktionsteknik og -ledelse fra Chalmers tekniska högskola, Göteborg, inklusive et stipendiat på École Polytechnique, Paris.

Han har svensk som modersmål, taler flydende engelsk og har et godt kendskab til fransk.