Vårt team

Max Engardt

Senior Manager, Asset Management
max.engardt@infranode.se
+46 72 206 99 07

Max er Senior Manager hos Infranode. Han har gedigen erfaring som strategikonsulent samt fra sit arbejde i telekommunikationsbranchen. Max blev ansat hos Infranode i foråret 2021.

Inden Max begyndte hos Infranode, var han ansat hos Telia Company, først som Management Associate, hvor han støttede og indgik i et tæt samarbejde med ledelsen og bestyrelsen. Her rapporterede Max til den administrerende direktør og chefen for CEO-kontoret. Derefter var Max ansvarlig for fiberprojektet til husejere i Sverige.

Max indledte sin karriere inden for ledelsesrådgivning hos Accenture Strategy, hvor han arbejdede i en lang række brancher, inklusive sundhedssektoren, tele- og byggebranchen. Hans funktionelle fokus var digitalisering og teknologi-strategi.

Max er uddannet civilingeniør i teknisk fysik fra Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm med speciale i diskret matematik og teoretisk datalogi.

Under sine studier tilbragte Max et semester som udvekslingsstudent på Hong Kong University of Science and Technology og havde flere undervisningsopgaver og praktikophold, inklusive et praktikophold hos Atlas Copco i Hyderabad, Indien. Han har svensk som modersmål og taler flydende engelsk.